Tζάστιν Λακο: “Δεν περίμενα ποτέ μου ότι θα μου είχε γίνει τέτοια πρόταση”

 

16

Διαβάστε τη συνέντευξη στ’αγγλικά – ΕΔΩ

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, αλλά λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισε να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο του θεάματος και να γίνει reality σταρ μέσα απο την συμμετοχή του στο παιχνίδι “Love Island Australia” και στο “I am a Celebrity…Get me Out of Here“.

Ο λόγος για το εντυπωσιακό μοντέλο, Τζάστιν Λάκο, ο οποίος έχει “κλέψει” την καρδιά εκατομμυρίων γυναικών. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Anna Krith’s Lifestyle, o Τζάστιν, δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του και μιλάει για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης, για την ομορφιά της Ελλάδος αλλά και για τα όσα βιώνει ως Πρέσβης καλής θελήσεως του “Kids Foundation” τα τελευταία χρόνια.

 

Συνέντευξη

Α: Άννα Κριθ – Δημοσιογράφος

T: Τζάστιν Λάκο – Μοντέλο / TV Personality

 

Α: Έγινες Πρέσβης καλής θελήσεως του ιδρύματος για παιδιά. Ποια είναι η πιο αξέχαστη εμπειρία που βίωσες κατά τη διάρκεια αυτού του υπέροχου ταξιδιού;

Τ: Η πιο αξέχαστη εμπειρία που είχα με το «Kids Foundation, είναι να μπορώ να περάσω χρόνο με όλα τα παιδιά για ένα σαββατοκύριακο στο στρατόπεδο. Παίρνω για να ακούσω τις ιστορίες τους: εάν έχουν δεχθεί επίθεση από σκύλους ή έχουν βιώσει ενδοοικογενειακή βία. Εγώ με τη σειρά μου τους δείχνω έμπρακτα την αγάπη και την συμπαράσταση που χρειάζονται και να τους βοηθήσω να έχουν ένα καλύτερο «αύριο». Αυτά τα παιδιά είναι τόσο φωτεινά και ταλαντούχα! Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουν την εκτίμηση και τον σεβασμό που τους αξίζουν, ανεξάρτητα από την εμφάνισή τους ή τις ανασφάλειες που μπορεί να έχουν.

56

 

A: Πως αποφάσισες να συμμετάσχεις στο “I am A Celebrity…Get Me Out of Here!” … Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να κάνεις και σε έβγαλε έξω απο τα ρούχα σου;

T: Mε πήραν τηλέφωνο για να συμμετάσχω στο “I am A Celebrity…Get Me Out of Here” μετά απο την συμμετοχή μου το “Love Island Australia”. Πραγματικά, δεν περίμενα ποτέ μου ότι θα μου είχε γίνει τέτοια πρόταση και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αγωνιζόμουν πραγματικά, καθώς τα τρόφιμα που είχαμε ήταν λιγοστά. Μέρος όλης αυτής της μοναδικής εμπειρίας ήταν να ξεπεράσεις τα όρια σου και εγώ το έκανα. Κατέρριψα παγκόσμιο ρεκόρ στο εν λόγω παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή μου τη συμμετοχή και ποτέ δεν ένιωσα πιο περήφανος για να φωνάξω “βγάλτε με έξω απο’ δω” όπως άλλωστε είναι και η ονομασία του παιχνιδιού.

73

 

A: Γεννήθηκες και μεγάλωσες στην Αυστραλία. Λίγο καιρό αργότερα μετακόμισες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω, είναι εαν είσαι απο το είδος των ανθρώπων που προσαρμόζεται εύκολα στη νέα τάξη πραγμάτων.

 

T: Μετακόμισα στη Νέα Υόρκη, το 2018, για να καταξιωθώ στο χώρο του modeling σε διεθνές επίπεδο. Όλο αυτό φαντάζει δύσκολο, αλλά στην Αμερική τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σε αντίθεση με την Αυστραλία. Στις ΗΠΑ, μπορείς να συνάψεις πιο εύκολα φιλίες αλλά και να βρεις “στέκι” για να απολαμβάνεις το πρωινό καφεδάκι σου. Ακόμη, και η εύρεση σπιτιού είναι μέρος όλης αυτής της διασκεδαστικής διαδικασίας. Το μόνο πράγμα που δεν έχω συνηθίσει, είναι η στιγμή που ξυπνώ και σκέφτομαι όλα αυτά που έχω καταφέρει.

2119

 

Α: Ποιο κοινωνικό στίγμα πρέπει να ξεπεράσει η κοινωνία μας;

 

T: Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Είναι λες και έχεις δυο πιθήκους και χτυπούν τα στήθη τους για να δουν ποιος είναι πιο ισχυρός. Όλο αυτό, είναι περιττό, διότι όλοι είμαστε άνθρωποι και ο σκοπός του “ταξιδιού” μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι.

 

172

Α: Έχεις επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα ή την Κύπρο; Θα μπορούσες να φανταστείς τη ζωή σου, στην αρχαία Ελλάδα;

 

Τ: Επισκέφτηκα την Ελλάδα, όταν ήμουν περίπου 15 ετών αλλά δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα. Πραγματικά, θα ήθελα να μπω στη μηχανή του χρόνου και να θυμηθώ όλα όσα έζησα στην Ελλάδα όταν πήγα διακοπές, για να δω την ομορφιά της χώρας και να μάθω την ιστορία του τόπου. Είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό μέρος και φυσικά πολύ διαφορετικό από την Αυστραλία. Με ρωτάς εαν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου, να ζει στην Ελλάδα; Θα σου απαντήσω, ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το μάθω! (γέλιο).

1826

Α: Ποιος σε έχει εντυπωσιάσει περισσότερο με αυτά που έχει καταφέρει;

 

T: Έχω ειδωλοποιήσει πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου, ωστόσο,  ένα συγκεκριμένο άτομο που με εντυπωσίασε και συνεχίζει να το κάνει -με όλα αυτά που έχει καταφέρει- είναι ο πατέρας μου. Είναι αυτό που λέμε “πολύ σκληρός για να πεθάνει”. Όταν ήμουνα μικρός, θυμάμαι ότι προσπαθούσε να με καθοδηγήσει με πειθαρχία. Όλα αυτά τα χρόνια, μοχθούσε για μεγαλώσει εμένα και τα άλλα 3 αδέλφια μου. Με το πέρας του χρόνου, ο σκληροπυρηνικός άνδρας, μαλάκωσε και μας έδειξε την έμπρακτη αγάπη του.  Έχει καταφέρει τόσα πολλά, και στον επιχειρησιακό τομέα. Είναι πραγματικά εκπληκτικό που αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου!

2220

 

 

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s