Έλενα Φάργκα: Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Ελένη Φουρέιρα

elena 1.jpg

Διαβάστε τη συνέντευξη στ’αγγλικά – ΕΔΩ

Αναμφίβολα, το X-Factor, έχει αναδείξει μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Ένα από εκείνα τα μουσικά φαινόμενα, το γνωρίσαμε, φέτος μέσα από την ισπανική έκδοση του X-Factor.

 

Πρόκειται για την Έλενα Φάργκα, η οποία μάγεψε την αυστηρή κριτική επιτροπή με την μοναδική φωνή της και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους υποψήφιους.
Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Anna Krith’s Lifestyle, η ταλαντούχα νεαρή μουσικός, μιλάει για την εμπειρία της στο X-Factor, για τον ρόλο που παίζει το τραγούδι στη ζωή της αλλά και για την εμφάνισή της στο φεστιβάλ “Dulceweekend“.

 

Συνέντευξη

A: Άννα Κριθ – Δημοσιογράφος

E: Έλενα Φάργκα – Τραγουδίστρια

 

Α: Πραγματικά, έχεις μια απίστευτη φωνή. Ήταν απόφασή σου να συμμετάσχεις στο X-Factor της Ισπανίας; Τί έχεις αποκομίσει απο την όλη εμπειρία;

 

Ε: Μου τηλεφώνησαν απο την παραγωγή του παιχνιδιού για να κάνω casting και απάντησα θετικά. Η αλήθεια έχω μάθει αρκετά πράγματα. Όχι μόνο ως μουσικός, αλλά και ως άτομο. Προσωπικά, το πιο σημαντικό πράγμα που έχω μάθει είναι ότι δεν πρέπει να κρίνεις τους ανθρώπους απο την πρώτη στιγμή. Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, την πρώτη μου μέρα στο σπίτι του Χ-Factor, όταν πρωτοείδα τους W-CAP (Μπάντα). Μισούσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά τώρα είμαστε οι καλύτεροι φίλοι.

elena farga 4

A: Έχεις τραγουδήσει στο “Dulceweekend”. Σου άρεσε; Έχεις γίνει πολύ καλή φίλη με την Ισπανίδα Influencer Aida Domenech, η οποία στηρίζει σθεναρά τις γυναίκες.
E: Για να είμαι ειλικρινείς, όταν τραγούδησα στο “Dulceweekend” αισθάνθηκα σαν σταρ! Ήταν η πρώτη φορά, που τραγούδησα επί σκηνής μετά το Χ-Factor και ήταν εκπληκτικό. Αυτό που με έκανε να συνειδητοποιήσω είναι ότι θέλω να τραγουδώ για το υπόλοιπο της ζωής μου! Η Aida είναι μια πραγματικά μια υπέροχη γυναίκα. Έχω μάθει αρκετά πράγματα απο εκείνη. Είμαι πολύ περήφανη για όλα όσα κάνει!

dulceedulceeeee

A: Ποιο είναι το απόλυτο όνειρό σου; Θα συνεργαζόσουν με την Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα;

E: Το όνειρό μου είναι να μπορώ να τραγουδώ, για όσο ζω. Θέλω να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους, όπως άλλωστε με κάνουν και εμένα διάφοροι Μουσικοί. Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με την Ελένη Φουρέιρα! Θα ήταν πολύ cool!

elenaaaaaaa

A: Αν μπορούσες να δημιουργήσεις κάποιον κανόνα τον οποίο θα έπρεπε να ακολουθήσουν όλοι, ποιος θα ήταν αυτός;

E: Ο κανόνας που ο καθένας πρέπει να ακολουθεί είναι απλός: “Πίστεψε στον εαυτό σου”. Δεν πρέπει να ανησυχείς, σε περίπτωση που κάποιος σε αποθαρρύνει απο το να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Εαν έχεις πίστη στον εαυτό σου τότε -αργά ή γρήγορα- όλα θα πάνε καλά.

ELENA 21.PNG

elena 2
A: Αν είχες ένα ρολόι, το οποίο θα μετρούσε αντίστροφα, με σκοπό να μπορείς να “παγώσεις” τον χρόνο σε ένα και μόνο event, ποιο θα επέλεγες;

E: Θα επέλεγα, να βρίσκομαι στο “Madison Square Garden” στη Νέα Υόρκη και να τραγουδώ.

elena 3.jpg

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s