Γιώργος Kαπουτζίδης: To “άρτιο” σενάριο & το “κουμπί” των coach του Voice

Δημιουργικότητα, ευγένεια, χάρισμα, σπιρτάδα και αυθεντικότητα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά  που μπορείς να αποδώσεις στον Γιώργο Καπουτζίδη, τον άνθρωπο-φαινόμενο που σε κερδίζει μ’ένα του χαμόγελο.
Φανερά ευδιάθετος,  ο Γιώργος Καπουτζίδης, παραχώρησε συνέντευξη στο «SigmaLive» και μίλησε για τον ρόλο του ως παρουσιαστής στο «The Voice», για το «κουμπί» της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού,  για την φιλία του με την Δέσποινα Βανδή αλλά και για την νέα τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει.
«Voice»: To «άρτιο» σενάριο
Κληθείς να σχολιάσει, για το πώς νιώθει που είναι ο φετινός παρουσιαστής  του «Τhe Voice»,  o Γιώργος Καπουτζίδης, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ότι ακόμη είναι οπαδός του παιχνιδιού. «Είναι πολύ όμορφο  να παρακολουθείς κάτι  το οποίο σου αρέσει και μετά να γίνεσαι μέρος του. Δεν κρύβω ότι, νιώθω ακόμα φανατικός οπαδός του παιχνιδιού. Τo «Voice», για’μενα έχει το ωραιότερο concept μουσικού talent show:  Έχει το πιο άρτιο σενάριο και η διαδικασία του παιχνιδιού έχει ιστορία».
Το «κουμπί» των κριτών
Ο παρουσιαστής του «The Voice»,  μίλησε για το πώς θα καταφέρει ο παίκτης να «μαγέψει» τους coaches, έτσι ώστε να πατήσουν το πολυπόθητο κουμπί – εισιτήριο για να μπορέσει ο παίκτης να  περάσει στα live. «Όλοι οι κριτές δυσκολεύονται να επιλέξουν. Ο καθένας τους έχει το “κουμπί” του για να πατήσει το κουμπί. Για παράδειγμα, ο Κωστής Μαραβέγιας, θα επιλέξει πιο εύκολα κάποιον παίκτη, ο οποίος θα τραγουδήσει ένα δημοτικό τραγούδι εν αντιθέσει με τον Σάκη, την Έλενα και τον Πάνο, οι οποίοι θα “συγκινηθούν” με ένα pop τραγούδι».
O υποστηρικτικός ρόλος στο «family room» και η ανταπόδοση αγάπης
Μπορεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης, να «εκτελεί» χρέη παρουσιαστή αλλά δεν ξεχνάει να δείχνει την αμέριστη συμπαράστασή του, στις οικογένειες των παιχτών. «Ο ρόλος ο δικός μου, ως παρουσιαστής στο «family room» είναι υποστηρικτικός. Επέλεξα, να είμαι ένας πολύ καλός οικοδεσπότης για την οικογένεια του κάθε παίκτη, δηλαδή να τους υποστηρίζω , να τους εμψυχώνω και στο στενάχωρο αποτέλεσμα να πω ένα «δεν πειράζει». Η δουλειά μου, όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, δεν είναι να σκέφτομαι αν είναι ίσια η γραβάτα μου». Πρόσθεσε δε, ότι στο «family room», έχει την χαρά να επιστρέψει ένα μέρος από την αγάπη και την εκτίμηση που έχει πάρει από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.
Η φιλία με την Δέσποινα Βανδή 
Μεταξύ άλλων, ο σεναριογράφος και παρουσιαστής, μίλησε για την απόφαση της Δέσποινας Βανδής, να «κλειδώσει» στην κριτική επιτροπή άλλου show, διευκρινίζοντας ότι παρόλο που την ήθελε στο «Voice» δεν θα έμπενε εμπόδιο στα «θέλω» της επιστήθιας φίλης του. «Θα’θελα, η Δέσποινα Βανδή, να είναι μέρος του «Voice» αλλά από την στιγμή που οι συζητήσεις της με το κανάλι ήταν προχωρημένες, δεν θα ήθελα να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Πρωτίστως, είμαι φίλος της και δευτερευόντως είμαι παρουσιαστής  σ’ενα show. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα» υπογράμμισε.
Η νέα τηλεοπτική σειρά 
Καταλήγοντας, ο Γιώργος Καπουτζίδης, αναφέρθηκε και στο νέο project που ετοιμάζει. «Η νέα σειρά είναι κοινωνική και διαδραματίζεται στην Αθήνα. Δεν μοιάζει με καμία σειρά που έχω κάνει στο παρελθόν. Είναι δικιά μου έμπνευση και είναι μέρος της εξέλιξης που αισθάνομαι ότι βιώνω ως σεναριογράφος. Μου αρέσει να λέω ιστορίες και να επικοινωνώ με τον κόσμο μέσα από αυτές» σημείωσε.
Σημειώνεται ότι, το «The Voice of Greece» δίνει σταθερό ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:00 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s