Όταν η καρδιά συναντά το μυαλό…

005d.jpg

Eίναι πραγματικά απίστευτο, πώς μια ταινία ή ένα τραγούδι μπορούν να «ξυπνήσουν» τα «άδυτα» της ψυχής και να σε ταξιδέψουν στο μονοπάτι των επιθυμιών σου…

Ανάμεικτα συναισθήματα, που συνθέτουν το «σκηνικό» ονείρων του κάθε ένα ξεχωριστά. Συναισθήματα, τα οποία ενδεχομένος, να σε οδηγήσουν στον δρόμο της ευτυχίας, καθώς η καρδιά θα συναντήσει τις σκέψεις του μυαλού.

 
Πολλές φορές φοβόμαστε να κάνουμε βήματα, τα οποία θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου μας, όσο απατηλός κι’αν φαντάζει…

 
Από που όμως θα μπορούσες να αντλήσεις την δύναμη που χρειάζεται για να φτάσεις εκεί για το οποίο είσαι προορισμένος;

 
Η απάντηση, είναι απλή…(Εμείς οι άνθρωποι περιπλέκουμε τα πράγματα και φτάνουμε σε αδιέξοδο)…Το φως μέσα μας, λοιπόν, αντανακλάται στα μάτια των άλλων, σ΄ένα καλημέρα, σ’ένα ζεστό χαμόγελο, στο άρωμα των λουλουδιών, σε μια γλυκιά κουβέντα (έστω και από κάποιον άγνωστο-περαστικό)…στην ανιδιοτελή αγάπη… Ο άνθρωπος δεν θέλει και πολλά για να είναι ευτυχισμένος. Αρκεί μόνο η αληθινή αγάπη, σε όποια μορφή και αν την επιλέξει.

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, η «μελωδία» της ευτυχίας είναι διαφορετική για τον καθένα μας….Αφέσου –ελεύθερος- στο σήμερα για να μπορέσεις να ζήσεις το αύριο και ν’ατενίζεις με αισιοδοξία την ζωή και όλα τα επακόλουθά της.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s