Fifth Harmony: Η εμπειρία ενός “άπιαστου” oνείρου

«Οι σημαντικότερες εμπειρίες του ανθρώπου είναι αυτές που τον φέρνουν στα άκρα. Μόνο έτσι μαθαίνουμε, γιατί αυτό απαιτεί όλο μας το θάρρος» είπε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος συγγραφέας, Paulo Coelho.

Μια τέτοια εμπειρία έζησα και εγώ όταν ταξίδεψα από την Κύπρο με προορισμό την Αγγλία, μόνο και μόνο για να υλοποιήσω την ιδέα ή το «καπρίτσιο» που με ώθησε να προβώ σε μια τέτοια ενέργεια.

Μια ηλιόλουστη ημέρα ρουτίνας, γυρνώντας στο σπίτι από την δουλειά, είδα μια διαφήμιση στο internet, η οποία μου τράβηξε την προσοχή, καθώς αφορούσε μια συναυλία που θα έκανε το αγαπημένο μου συγκρότημα στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Nottingham. Χωρίς να το καταλάβω, μου καρφώθηκε η ιδέα να πάω στην εν λόγω συναυλία για να τις συναντήσω από κοντά.

Για πολλές μέρες το σκεφτόμουν ξανά και ξανά. Δεν ήμουνα σίγουρη εάν όλο αυτό ήταν μια τρέλα της στιγμής, παρόλα αυτά επειδή είμαι άνθρωπος παρορμητικός και όταν νιώθω κάτι έντονα ή με βασανίζει «γλυκά» μια σκέψη, προσπαθώ να βρω τρόπο να την υλοποιήσω. Δεν με ένοιαζε εάν ήταν μια άγνωστη πόλη για ’μένα ή αν θα έθετα τον εαυτό μου σε κίνδυνο, απλά ρίσκαρα. Δειλά-δειλά έκλεισα τα εισιτήρια για να παρευρεθώ εκεί και να συναντήσω τις «Fifth Harmony».

Μετρούσα τις μέρες, για να πάω…Δεν με ένοιαζε τίποτε άλλο…Οι ώρες στη δουλειά ατέλειωτες και η αγωνία μεγάλωνε…

Η ημέρα της αναχώρησης

Αφού πέρασαν οι μέρες…έφθασε η ώρα για την αναχώρησή μου…Μετά από πέντε ώρες πτήση, και ξημερώματα πια, έφθασα στο αεροδρόμιο του Manchester, όπου θα έμενα για μια ημέρα και την επομένη θα πήγαινα στο Nottingham.

Δεν με ένοιαζε η κούραση, αφού ήμουν ένα βήμα πριν την υλοποίηση του στόχου μου…

Εκεί βρέθηκα με φίλους, τα είπαμε, έκανα βόλτες στα γνώριμα σοκάκια της πόλης και έτσι κάπως πέρασε η μέρα…

Η πλατφόρμα και το τρένο για το Nottingham

Την προηγούμενη νύκτα δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι, ένεκα της μεγάλης αγωνίας που ένιωθα… και έτσι ετοιμάστηκα, και πήγα στον σταθμό του τρένου από νωρίς… Αφού πέρασαν δυο ώρες, ήρθε το τρένο για το Nottingham… Αρχικά δεν ήξερα εάν ήταν το σωστό τρένο διότι, είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα με τις πλατφόρμες και όταν ρωτούσα -δεξιά και αριστερά- κανείς δεν ήταν σίγουρος…Πήρα όμως το ρίσκο και μπήκα τελικά στο τρένο…

Αφού μπήκα στο τρένο και κάθισα δίπλα στο παράθυρο, περνούσε ο επόπτης όπου τον σταμάτησα και με τρεμάμενη φωνή τον ρώτησα εάν βρισκόμουν στο σωστό τρένο… Για καλή μου τύχη, ο επόπτης μου έδωσε θετική απάντηση… η απάντησή του, με καθησύχασε και έτσι με αγαλλίαση πια κοίταζα έξω από το παράθυρο τις ομορφιές της Αγγλίας.

Nottingham_railway_station_MMB_26_222103.jpg

H μετάβασή μου στο ξενοδοχείο του Nottingham

Δυο ώρες μετά, έφθασα στον σταθμό του Nottingham… Ακολούθησα το πλήθος για να φθάσω στην έξοδο, καθώς ήταν μια άγνωστη πόλη για μένα… Αφού βγήκα έξω, πήρα ταξί, για να με πάει κατευθείαν στο ξενοδοχείο, όπου θα διέμενα.

Αφού τακτοποιήθηκα και ξεκουράστηκα για λίγο, κάλεσα ένα ταξί για να με πάρει στο «Motorpoint Arena» όπου θα διεξαγόταν η συναυλία. (Εγώ έπρεπε να πάω 4 ώρες πριν την καθορισμένη ώρα για την συναυλία, καθώς αγόρασα VIP ticket, όπου θα είχα την ευκαιρία να φωτογραφηθώ και να μιλήσω με τις Fifth Harmony).

14658174_10210647953545465_821069919_nasd

Μια «ανάσα» πριν το «Meet and Greet» με τις «Fifth Harmony»

Φθάνοντας στην Αρένα, κατευθύνθηκα προς το «Box Office», από όπου θα έπρεπε να πάρω το εισιτήριο για να μπορέσω να πάω στο «Meet and Greet». Η χαμογελαστή κυρία που δούλευε εκεί, μου είπε ότι το εισιτήριό μου, δεν είχε έρθει ακόμη… Εγώ αγχώθηκα και σκέφθηκα ότι «έφθασα στην πηγή και δεν θα πιω νερό»… Στο μεταξύ μαζί με εμένα υπήρχαν περίπου 35 άτομα, τα οποία είχαν αγοράσει και αυτά VIP tickets, μόνο που εκείνοι κρατούσαν τα εισιτήριά τους, διότι ο τρόπος που τα «έκλεισαν» ήταν διαφορετικός.

Μέσα από αυτά τα άτομα, ξεχώρισα τρία και ευθύς αμέσως προχώρησα προς το μέρος τους… Αφού συστηθήκαμε και γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα, τους είπα τι συνέβαινε με τα εισιτήριά μου και η αγωνία μου, έγινε και δική τους… Με συμβούλεψαν να πάω ξανά στο «Box Office» για να δούμε εάν είχαν βρει τα εισιτήριά μου.

Προ εκπλήξεως, η χαμογελαστή κυρία, μου έγνεψε και μου είπε πώς βρήκε τα εισιτήριά μου…Φαντάζεστε ότι η καρδιά μου πλημμύρισε από χαρά… Αφού σταθήκαμε στην ουρά και περάσαμε από έλεγχο, έφθασε η μεγάλη στιγμή.

Οι υπεύθυνοι μάς οδήγησαν στον χώρο, όπου θα γινόταν το «Soundcheck» των «Fifth Harmony»… Τα κορίτσια του συγκροτήματος, – Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane, Camila Cabello και Lauren Jauregui- βγήκαν στη σκηνή και άρχισαν να χορεύουν και να τραγουδούν ενώ κατά την διάρκεια απάντησαν σε διάφορα ερωτήματα.

14686600_10210646554990502_33554146_n.jpg

Αφού τελείωσε η πρώτη φάση, έφθασε η ώρα για το «Meet and Greet»… Πίσω από μια κουρτίνα, έβλεπα τα όνειρα μου να πραγματοποιούνται… Τα κορίτσια του συγκροτήματος, ήταν εκεί και φωτογραφίζονταν… Περίμενα υπομονετικά στην γραμμή, μέχρι να έρθει και η δική μου σειρά.

Στο βάθος είδα έναν κύριο να μου γνέφει, για να κινηθώ προς το μέρος του, και να με οδηγήσει στα κορίτσια… Δεν το πίστευα, ότι θα συνέβαινε αυτό… Κι’ όμως μπροστά μου αντίκρισα την Camila Cabello, όπου με κοίταξε και με φίλησε, ενώ στη συνέχεια στάθηκα ανάμεσα στη Normani και την Lauren, για να φωτογραφηθούμε… Η Camila, με κοίταξε και με ρώτησε από πού προέρχομαι και εγώ της απάντησα «από την Κύπρο»… Με έκπληξη μού αποκρίθηκε «Oh, Cyprus!»… και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στην κουβέντα μας «μπήκε» και η Lauren, όπου η ίδια μου χαμογέλασε και συζήτησε για λίγο μαζί μου… (Μεταξύ μας, οι αγαπημένες μου είναι η Lauren και η Camilla – Ευτυχώς είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί τους και να σταθούν δίπλα μου στη photo)…

14716350_10210650419687117_8370728582460076620_nad.jpg

Ο security που ήταν εκεί με τράβηξε και μου είπε ότι ο χρόνος μου τελείωσε.. Μπορεί εκείνη την στιγμή να στεναχωρήθηκα αλλά δεν με ένοιαζε, διότι εν ολίγοις πήρα αυτό που ήθελα… Αφού απομακρύνθηκα, πήρα κάποια αναμνηστικά μαζί μου… και σκεφτόμουν την ανεπανάληπτη στιγμή που βίωσα…

Η «μαγεία» στη συναυλία, οι εκπλήξεις της βραδιάς και η εκρηκτική εμφάνιση

Πλημμυρισμένη από ευτυχία και πλήρη ικανοποίηση, πήγα στον εσωτερικό χώρο της αρένας και κάθισα στην θέση μου αναμένοντας να ξεκινήσει η συναυλία…

Κοίταζα το ρολόι μου ανυπόμονα και σκεφτόμουν την στιγμή του «Meet and Greet»… Ένα τέταρτο αργότερα, τα φώτα έκλεισαν και ξαφνικά ακούγονταν «ουρλιαχτά», χειροκροτήματα, συνθήματα, αλλά και επευφημίες… Το video wall που ήταν στο stage, άρχισε να παίζει, δείχνοντας τα πέντε κορίτσια του συγκροτήματος… Μόλις αυτό ολοκληρώθηκε, οι «Fifth Harmony», εμφανίστηκαν στη σκηνή, ξεκινώντας με την τελευταία μεγάλη τους επιτυχία «That’s my girl»…Το πλήθος τρελάθηκε… ενώ εγώ έγινα «ένα» με αυτό…τραβούσα ασταμάτητα βίντεο για να απαθανατίσω την στιγμή… Ρίγη συγκίνησης με διαπέρασαν, καθώς δεν πίστευα στα μάτια μου ότι όλο αυτό γινόταν…Ζούσα το όνειρό μου…Έβλεπα μπροστά μου ένα «έργο» το οποίο ήθελα να ζήσω…να «σκηνοθετήσω» και να «παίξω» τον δικό μου ρόλο… Η συναυλία ήταν φαντασμαγορική, όπως την περίμενα…

P.S: Αυτό που μετράει τελικά είναι το να ζεις την κάθε μέρα και την κάθε στιγμή όπως εσύ επιθυμείς, για να μπορέσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα… Όσο απατηλά και άπιαστα και αν φαντάζουν… ΠΟΤΕ μην λες ποτέ… Όλα στη ζωή μπορούν να συμβούν… ΔΕΝ πρέπει να το βάζουμε εύκολα κάτω, αλλά να προσπαθούμε και αν αποτύχουμε, θα είναι απλώς μια ακόμη εμπειρία, μια περιπέτεια που θα την έχουμε ζήσει… Όλοι μας εξάλλου, ζούμε για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να μας κάψει!

camila.jpg

Untitledan.png

5 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s