Πάνω από $1.000.000 δώρισε στη Λουιζιάνα η Taylor Swift

Πάνω από $1.000.000, δώρισε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Taylor Swift, στους πληγέντες της Λουιζιάνας.

Η Τaylor Swift, ανέφερε στο Αssociated Press, ότι οι κάτοικοι της Λουιζιάνας, την υποδέχτηκαν με μεγάλη τιμή, όταν έκανε το tour της (1989 World tour).

“Όταν πήγα για tour, στη Λουιζιάνα, οι κάτοικοι ήταν τόσο θερμοί, που με έκαναν να νιώσω σαν να ήμουν στο σπίτι μου. Το γεγονός, ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι στη Λουιζιάνα, έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, είναι τρομερό” είπε χαρακτηριστικά η 26χρονη τραγουδίστρια της pop.

Υπενθυμίζεται ότι, καταρρακτώδεις βροχές έπληξαν τη Λουιζιάνα και προκάλεσαν την απομάκρυνση 30.000 και πλέον κατοίκων από τις εστίες τους, καθώς και τον θάνατο εννιά ανθρώπων, ενώ στην Καλιφόρνια, η οποία πλήττεται από μια ξηρασία δίχως ιστορικό προηγούμενο, μια νέα πυρκαγιά έτρεψε σε φυγή χιλιάδες πολίτες.

Στις νότιες ΗΠΑ, ο κυβερνήτης της Λουιζιάνας Τζον Μπελ Έντουαρντς έκανε λόγο για πλημμύρες «δίχως προηγούμενο» κατά τη διάρκεια των οποίων 30.000 άνθρωποι διασώθηκαν. Οι 14.000 από αυτούς βρήκαν κατάλυμα σε καταφύγια, κυρίως στο Μπατόν Ρουζ και τα προάστιά του.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s