Έβελυν Καζαντζόγλου: Φοράμε μάσκες για να εξυπηρετήσουμε συμφέροντα

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, το μοντέλο και παρουσιάστρια, Έβελυν Καζαντζόγλου, «ανοίγει» τα χαρτιά της, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Το γνωστό μοντέλο, ανέφερε πως, δεν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει κάνει αλλά αντιθέτως, νιώθει ευγνώμον για τις επιλογές της. «Όλες μου οι επιλογές ήταν συνειδητές, ακόμα και αυτές που είχαν αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή μου, γιατί ήταν μάθημα ζωής» ενώ δηλώνει αποφασισμένη να εγκαταλείψει την καριέρα της, στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.
e.jpg

Προτεραιότητα, στη ζωή της, ωστόσο, έχει το στενό οικογενειακό περιβάλλον της, καθώς όπως λέει βάζει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό της. «Όταν πρόκειται για τους δικούς μου ανθρώπους, τότε οι δικές μου, προτεραιότητές, έρχονται δεύτερες» και προσθέτει πως  εξαιρετικά σπάνιο, στις μέρες μας, είναι να είσαι αληθινός. «θεωρώ πως, το πιο σπουδαίο προσόν σ’έναν άνθρωπο είναι ένα: Να είναι ο εαυτός του και όχι δήθεν. Οι άνθρωποι φοράμε μάσκες, για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντά μας».

e2.jpg

Τα τελευταία, 4,5 χρόνια, η πανέμορφη Ελληνίδα παρουσιάστρια, ζει μόνιμα στην Κύπρο και όπως λέει η ίδια νιώθει πιο κατασταλαγμένη. «Τα πράγματα εδώ στην Κύπρο κυλάνε με ηρεμία, ακόμα και τα ωράρια εργασίας εδώ, είναι πιο ανθρώπινα».
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Έβελυν Καζαντζόγλου, έκλεψε τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας, το φαντασμαγορικό show, «MadWalk» Κύπρου. «Tα MadWalk , ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί φέτος. Είχα μια πολύ οργανωμένη ομάδα, στην οποία ήξερα πως αν συνέβαινε κάτι απρόοπτο, θα μπορούσε να με στηρίξει. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν ρολόι» και διευκρίνισε πως θέλει να μπορεί να βασιστεί σε αυτούς τους ανθρώπους αλλά και να τους έχει εμπιστοσύνη.

e3.jpg

Με χιουμοριστική διάθεση, η ραδιοφωνικός παραγωγός του Deejay, είπε χαριτολογώντας, πως εαν ήταν καλεσμένη σε μια εκδήλωση, και  εντελώς συμπτωματικά, μια άλλη κοπέλα φορούσε την ίδια δημιουργία με την δική της, θα έβγαζε selfie. «Εαν μου τύγχαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ένιωθα αμήχανα. Απεναντίας, μάλιστα, θα έβγαζα φωτογραφία, και θα την ανέβαζα στο instagram, διότι θεωρώ πως, ο δημιουργός του ρούχου, θα ήταν άξιος συγχαρητηρίων, καθώς κατάφερε να τραβήξει την προσοχή δυο γυναικών, στην ίδια εκδήλωση».
Με την  φράση του Ιούλιου Καίσαρα «Veni Vidi Vici», που σημαίνει «Ήρθα, Eίδα και Kατέκτησα», για τατουάζ, «επισφράγισε» την υπόσχεση που έδωσε στον ευατό της. «Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, πως αν κατάφερνα, να ανταποκριθώ στις νέες προκλήσεις που είχα να αντιμετωπίσω την περίοδο που είμουν στην Κύπρο, τότε θα έκανα το συγκεκριμένο τατουάζ».
e4.jpg
Την πανέμορφη Ελληνίδα Παρουσιάστρια, μπορείτε ν’απολαύσετε στις οθόνες σας, από το κανάλι του ΜAD, στην εκπομπή «Βlogger» αλλά και από την ραδιοφωνική συχνότητα του Deejay 93.5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s