Ο Justin Timberlake στον τελικό της Eurovision

Στον τελικό του 61ου διαγωνισμού της Eurovision, θα τραγουδήσει το Σάββατο 14 Μαΐου, ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Justin Timberlake.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, θα φιλοξενηθεί διάσημος Superstar της μουσικής σκηνής και όχι κάποιος νικητής προηγούμενου διαγωνισμού.
dsaj.jpg
“Είναι μια μεγάλη στιγμή και μια μεγάλη ευκαιρία, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που ο Justin Timberlake θα εκτελέσει το νέο του τραγούδι με το συγκρότημά του στο σόου μας” δήλωσε ο Sven Stojanovic, παραγωγός του Eurovision Song Contest 2016 και προσθέτει “Επιπλέον έχει μια ειδική σημασία για εμάς καθώς το “Can’t Stop The Feeling” είναι αποτέλεσμα δύο Σουηδών, των Max Martin και Shellback που συνέθεσαν και έκαναν την παραγωγή στο κομμάτι, μαζί με τον Justin Timberlake” συμπλήρωσε.
kwej
“Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου στην γιοτή του τραγουδιού! Είναι τιμή και έμπνευση για όλους μας” σχολίασε ο ο Martin Österdahl, εκτελεστικός παραγωγός του 61ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2016.

 

Ο Timberlake, ωστόσο, δηλώνει ενθουσιασμένος εν’όψει της επικείμενης εμφάνισής του,  λέγοντας χαρακτηριστικά πως ίσως από τον φετινό διαγωνισμό αναδειχθεί μια νέα… Celine Dion!.
euuu.jpg

“Ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί. Οι Abba έγιναν γνωστοί από εκεί, η Celine Dion επίσης… Ποιος ξέρει; Ίσως ανακαλύψουμε μια νέα Celine Dion”.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s