Σχέση εξ’ αποστάσεως: Είναι εφικτή;

Οι σχέσεις εξ’αποστάσεως έχουν γενικώς τη φήμη ότι δεν λειτουργούν. Κατά πόσο όμως ισχύει; 

Αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια τέτοια σχέση ή την έχετε ήδη ξεκινήσει, χωρίς να το έχετε επιλέξει, μην ανησυχείτε, καθώς υπάρχουν τρόποι να πετύχει.

Στενή επαφή – Επικοινωνία

Το σημαντικότερο από όλα σε τέτοια περίπτωση είναι να κρατήσεις συχνή επικοινωνία με τον σύντροφο σου. Κρατήσε στενή επαφή για να μην χάνετε “στιγμές”και προσπαθήστε να μιλάτε τουλάχιστον μια φορά κατά την διάρκεια της ημέρας και να λέτε τα νέα σας. Κανονίστε, την ώρα που σας βολεύει να μιλάτε τηλεφωνικά ή από το skype και facetime.

dxxx

Απέφυγε τους τσακωμούς

Πλέον η σχέση σου με τον σύντροφο σου έχει γίνει κυρίως τηλεφωνική, έχει χαθεί η προσωπική επαφή εκτός από κάποιες στιγμές που θα τον βλέπεις από την κάμερα, οπότε προσπάθησε να μην διαπληκτίζεσαι μαζί του. Διαφώνησε, αλλά μην τσακώνεσαι. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα με ψυχραιμία γιατί ένα ασήμαντο ζήτημα διαφωνίας μπορεί να οδηγήσει σε ένα μεγάλο καυγά και να παγώσει την σχέση μεταξύ σας.

Κάνε την ανατροπή και ακολούθησε το “Ο έρωτας πιο πάνω απ’την τρέλα φτάνει”

Έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που έχεις φύγει; Κάντου μια έκπληξη, κλείνοντας τα εισιτήρια επιστροφής σου πιο νωρίς απ’ ότι περιμένει, πάρε το αεροπλάνο και εμφανίσου στο σπίτι του. Εκεί η έκπληξη και η χαρά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Να’σαι σίγουρος/η πως θα του μείνει η στιγμή θα είναι μαγική!

Η Aλήθεια στο …ψέμα!

Πολλές φορές οι σχέσεις εξ’αποστάσεως μπορούν να δημιουργήσουν ένα χάσμα, το οποίο γεφυρώνεται μόνο με την “γυμνή” αλήθεια. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να παραμείνεις αληθινός έστω και αν υπήρξε μια στιγμή αδυναμίας.

xcs.jpg

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s