Χριστίνα Δημητρίου: Η νέα της εκπομπή & η επιστροφή στο Σίγμα

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια η παρουσιάστρια και ραδιοφωνικός παραγωγός του Super FM, Χριστίνα Δημητρίου επιστρέφει στο κανάλι του Σίγμα, αναλαμβάνοντας τα ηνία της νέας μαγειρικής εκπομπής του σταθμού με τίτλο «Μια βαλίτσα γεύσεις».

Η όμορφη παρουσιάστρια, δηλώνει ενθουσιασμένη για το νέο της εγχείρημα, το οποίο διαφέρει απο όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα.«Πρόκειται για μία αλλιώτικη εκπομπή, η οποία αποσκοπεί στο να μας ταξιδέψει γευστικά ενώ ο τηλεθεατής θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τον πολιτισμό και την κουλτούρα των Τρίτων χωρών μέσω της γαστρονομίας».

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό, είναι ο γνωστός σεφ Ανδρέας Καβάζης και η δημοσιογράφος Αντωνία Ζήνωνος οι οποίοι θα μας μυήσουν στα «μυστικά» της κάθε χώρας.

xr

Μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είναι λάτρης της Ιαπωνικής κουζίνας και πως έχει προσπαθήσει να φτιάξει sushi στο σπίτι.

Η ραδιοφωνικός παραγωγός του Super FM, ανέφερε, ωστόσο, πως έχει εργαστεί ως κοσμικογράφος σε πολύ γνωστά έντυπα. «Ήταν ένα πολύ ωραίο κομμάτι της ζωής μου που το κρατάω μες την καρδιά μου. Ήταν κάτι πολύ όμορφο».

Γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση και την ευαισθησία που την χαρακτηρίζει, η Χριστίνα Δημητρίου πρωταγωνιστεί στην Εκστρατεία Διαφώτισης για την καμπάνια «Endomarch Cyprus 2016» καλώντας όλες τις γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν ανοιχτά για την ενδομητρίωση.

«Είναι σημαντικό που φέτος συμμετέχει και η Κύπρος για πρώτη φορά σε αυτή την Παγκόσμια Κίνηση Ευαισθητοποίησης για την ενδομητρίωση, μια πάθηση που ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο».Η εκστρατεία για την ενδομητρίωση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 11 το πρωί, στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία.

xr3

Σημειώνεται πως, το επερχόμενο ταξίδι γεύσεων θα ξεκινήσει την Τρίτη 15 Μαρτίου στις 15:30 μμ και θα προβάλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη απο την συχνότητα του Σίγμα.

*Πρώτη δημοσίευση SigmaLive.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s